Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir și-a făcut partid

Fostul ofițer al SRI Daniel Dragomir a anunțat, duminică pe Facebook, că și-a făcut partid, iar numele formațiunii este  Alianța Națională.

„Anunț astăzi înființarea Partidului Alianța Națională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa și Lucian Dumitrașcu. Partidul Alianța Națională este o mișcare națională care își fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradițiilor și valorilor românești, pe sprijinirea capitalului autohton. Susțin această mișcare național-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a scris Dragomir, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Dragomir a adăugat că pe 24 ianuarie va fi organizată o conferință de lansare a noii formațiuni, unde va fi prezentat și programul politic.

Potrivit site-ului oficial al noului partid, unul dintre obiectivele principale ale formațiunii este „Distrugerea statului paralel și tragerea la răspundere a tuturor celor care au comis abuzuri împotriva românilor”.

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir a anunțat, în decembrie 2017, lansarea platformei civice România 3.0, cu ajutorul căreia și-a propus crearea unor strategii prin care România să-şi poată redobândi demnitatea naţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *