Fostul secretar general al PSD, Marian Neacșu, a trecut la partidul lui Ponta

Fostul secretar general al PSD, Marian Neacşu, s-a înscris, luni, în ProRomânia și va coordona campania formaţiunii pentru alegerile europarlamentare din luna mai şi că sloganul său este „mai puţine vorbe şi mai multă muncă”.

„M-am alăturat echipei de la Pro România. Sper ca experienţa mea să fie de folos în campaniile electorale, motiv pentru care voi coordona campania pentru alegerile europarlamentare din punct de vedere organizatoric. Mai puţine vorbe şi mai multă muncă”, a declarat pentru Mediafax Marian Neacşu.

În ultima perioadă s-au mai înscris în ProRomânia, printre alţii, fostul premier Mihai Tudose şi fostul vicepreşedinte al social-democraţilor Adrian Ţuţuianu.

Tot luni, un deputat PSD de Giurgiu, Andrei Alexandru, a părăsit partidul tot pentru formațiunea lui Ponta.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, la începutul lunii noiembrie, pentru excluderea din partid a vicepreşedintelui Adrian Ţuţuianu, lider al PSD Dâmboviţa, şi a secretarului general Marian Neacşu, lider al PSD Ialomiţa.

Țuțuianu, Neacșu, Stănescu și Firea l-au criticat pe Dragnea pentru modul în care conduce partidul și pentru discursul anti-europen pe care l-a adoptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.