Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat pe fereastră! Se află în stare gravă la spital

Tragedie. Fratele fostului fotbalist Mirel Rădoi, fost antrenor al FCSB, s-a aruncat de la etaj. Mihai Nicușor Rădoi a avut de-a lungul timpului mai multe probleme cu Justiția, însî de curînd soția l-ar fi părăsit. Fratele lui Mirel Rădoi s-ar fi aruncat de la etajul unui bloc din Drobeta-Turnul Severin. Acesta a fost preluat de o ambulanță și a fost dus de urgență, în stare gravă, la spitalul din localitate.

Originar din Turnu Severin, Nicusor a strans cateva vizite prin penitenciarele din strainatate inca de acum 14 ani, cand a fost prins la furat, asa cum anunta presa locala.

Spre norocul lui, in 2011, judecatorii i-au admis o cerere de reabilitare, dar minunea nu a tinut mult pentru fratele lui Mirel, care trei ani mai tarziu a fost condamnat la 1 an si 6 luni de inchisoare, alaturi de alte doua persoane, pentru trafic de tigari. Dupa ispasirea pedepsei, Mihai Nicusor a fost din nou dat in judecata de catre o persoana care a contestat rezolutia procurorilor de „neincepere a urmaririi penale” in cazul fratelui lui Radoi, intr-un dosar separat, dar spre norocul lui, Curtea de Apel Craiova a respins cererea reclamantului. De-a lungul timpului, Radoi s-a ocupat cat a putut de fratele sau si de restul familiei, sustinandu-i pe toti cu sume importante de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.