Fugit din țară după ce fost condamnat la 8 ani de închisoare, baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, a fost demis din postul de Președinte al CJ

Prefectul Vasile-Adrian Niţă a anunţat, joi, că a semnat ordinul privind încetarea mandatului lui Ionel Arsene în funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, ales din partea PSD.

„Urmare a faptului că au fost îndeplinite toate condiţiile procedurale prealabile prevăzute de OUG.57/2019 privind Codul administrativ, în sensul că secretarul general al judeţului Neamţ a înaintat astăzi instituţiei noastre referatul constatator nr. 7927 din 16.03.2023, alături de toate înscrisurile din care rezultă motivul legal al propunerii, a fost emis Ordinul prefectului nr.96 din 16.03.2023 privind încetarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ al domnului Ionel Arsene”, a declarat prefectul Vasile-Adrian Niţă, conform Agerpres.

Ionel Arsene a fost condamnat definitiv, vinerea trecută, de Curtea de Apel Braşov, la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă.

Poliţiştii nu l-au găsit până acum pe Arsene, fapt pentru care a fost emis mandat internaţional de arestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *