Furtuna a făcut dezastru în Capitală.Vântul puternic a rupt copaci și cabluri

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov  (ISUBIF) a intervenit. vineri seară, la 50 de evenimente provocate de furtuna puternică. Vântul a rupt copaci și cabluri și a avariat maşini.

„În intervalul orar 16,00-20,30 au fost gestionate 50 de intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucureşti şi Ilfov, 44 în Bucureşti şi şase în Ilfov (10 auto avariate, 12 copaci căzuţi, 19 table desprinse, opt cabluri rupte, patru stâlpi căzuţi şi şapte panouri publicitare desprinse)”, precizează ISUBIF, într-un comunicat de presp.

În Bucureşti, pe bd. Ion Mihalache şi pe bd. Mărăşti au căzut doi pomi pe carosabil şi pe şinele de tramvai, pe aleea Obcina Mică un copac a căzut pe patru autoturisme şi pe bd. 1 Decembrie 1918 s-a intervenit pentru degajarea unor table.

Pentru București a fost emisă o alertă meteo cod galben de vânt,  începând de vineri dimineaţă. De asemenea, se înregistrează  și o scădere bruscă și considerabilă a temperaturii şi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.