Gabriel Oprea pozează în victimă și afirmă că este un susținător al Justiției

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Reuniunea organizațiilor din regiunea VII Centru, desfășurată la Galați, că este o victimă, că a fost “executat” și că, dintotdeauna, el a fost un susținător al Justiției.

Liderul UNPR le-a mulțumit celor care au rămas în echipă și a trecut în revistă inițiativele legislative ale UNPR și măsurile luate pentru toate categoriile sociale din România. De asemenea, Oprea și-a povestit, romanțat, propria viață:  “Știu ce înseamnă greutățile vieții. Personal, am trăit drama pierderii unui părinte când eram doar un copil. Tata, ofiter în armată, și-a pierdut viața în misiune când eu aveam doar 10 ani. Mi-am dorit să devin militar ca să aflu de ce a murit tata și mi-am dorit să ajung să pot să-i ajut pe militari. Viața a făcut să ajung militar, dar și ministru al Apărării, apoi al Afacerilor Interne și vicepremier pentru securitate națională. Știu ce înseamnă unitatea de corp. Camaraderia are o valoarea inestimabilă, mai ales la greu. Am simțit-o când eram copil, iar în funcțiile de ministru, am căutat, în afară de a fi un bun manager, să pun și suflet, să mă implic la nivel uman în viața acestor instituții, în sprijinul oamenilor”.

Oprea trăiește din amintiri și se victimează. El le-a amintit celor prezenți momentul 2015 și nivelul de încredere la care ajunsese partidul și liderul său – 500 000 de membri, 12% în sondaje, respectiv 32%.

“Am fost executat! Am devenit o țintă și am fost obligați să plecăm de la guvernare pentru că se pare că onoarea nu e un lucru apreciat. Am deranjat și am fost executat. Trebuie să știți că eu, în toate funcțiile deținute, am sprijinit Justiția. Un stat nu poate să fie puternic fără Justiție. În schimb, abuzurile nu au ce să caute în Justiție. România are nevoie de un stat puternic și o Justiție puternică, fără abuzuri.

Acum partidul este în proces de reconstrucție. Ne vom ridica! Românii trebuie să spună cu voce tare că își iubesc țara! De aceea, îi așteptăm în UNPR pe toși românii patrioți pentru a schimba lucrurile în bine. Toată lumea e sătulă de promisiuni de campanie. Spre deosebire de alții, pentru noi vorbesc faptele. Noi nu vorbim doar despre voturi, noi îi invităm pe toți cei care sunt patrioți și iubesc România, să se înscrie în partidul nostru, să facem împreună ceea ce fiecare român are nevoie. Să punem umărul să facem bine pentru toți, să facem România bine! (…)Obiectivul nostru strategic este ca la alegerile locale și la cele parlamentare să obținem peste 10% și să revenim în Parlament”, a declarat Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *