Gabriela Firea, noi pomeni! Azi, cursuri gratuite pentru elevi cu premii în tabere la mare

Limba spaniola, limba chineza, limba germana, limba engleza, pictura, dicţie şi actorie pentru gimnaziu; limba rusă, limba chineză, limba arabă, dans sportiv, televiziune, actorie, managementul afacerilor, public speaking pentru liceu sunt cursurile pe care Gabriela Firea vrea să le deconteze pentru elevii bucureşteni, în perioada ianuarie-iunie 2019. Cursurile se adresează elevilor din Bucureşti care au o medie de cel puţin 7.

Meditaţiile pe banii bucureştenilor urmează să se desfăşoare în serii de cîte 7-10 cursuri  a câte trei ore fiecare, în clase de 25-30 de copii sau de cîte 12-15 copii pentru cursurile de înot. Insuficient, spun specialiştii consultaţi de newsmaker.ro pentru ca elevii să înveţe ceva.

Start-ul înscrierilor va fi dat din data de 27 octombrie, pe site-ul Centrului de Proiecte Educaţionale şi Sportive București – Proedus iar fiecare elev se va putea înscrie la un singur curs. La finalul sesiunilor de pregătire, fiecare elev va susţine o testare şi, dacă va lua cel puţin nota 7, va primi drept premiu un sejur de şapte zile la mare în vara viitoare cu cazarea şi cele trei mese zilnice asigurate.

Gabriela Firea s-a remarcat în administraţia locală ca primarul care a dat cei mai mulţi bani pentru diverse proiecte, bani care nu vor mai fi rambursaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *