Gafă de proporții a ministrului Tineretului: Cine e doamna Pescaru? Cea cu care ați făcut bugetul! (VIDEO)

La dezbaterile pe buget din Parlament, ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a fost întrebat dacă informaţiile referitoare la diminuarea indemnizaţiilor pentru sportivii olimpici pot fi confirmate şi de doamna Pescaru. „Cine este doamna Pescaru?”, răspunde, mirat, ministrul. Doamna Pescaru e secretar de stat în Ministerul de Finanţe, s-a ocupat de buget şi era chiar în dreapta sa. Imaginile au fost publicate de Victor Ponta.

Victor Ponta, liderul Pro România, a comentat ulterior: „Va uitati la acest filmulet in care Ministrul Tineretului si Sportului ( nu stie nimeni cum il cheama) este intrebat daca stie ca s-au taiat banii de la indemnizatiile sportivilor olimpici si daca informatiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru. Doamna este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care stie cu adevarat ce inseamna Buget. Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru – nici daca are sau nu bani de indemnizatii! Guvernul 4D ( Dragnea , Dancila, Darius = Dezastru) asa functioneaza!”, a scris Ponta pe Facebook.

(VIDEO)

Vreti sa intelegeti in doar 10 secunde cum se face Bugetul Romaniei in 2019 ? Va uitati la acest filmulet in care Ministrul Tineretului si Sportului ( nu stie nimeni cum il cheama) este intrebat daca stie ca s-au taiat banii de la indemnizatiile sportivilor olimpici si daca informatiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru – ( Doamna este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care stie cu adevarat ce inseamna Buget ) – Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru – nici daca are sau nu bani de indemnizatii! Guvernul 4D ( Dragnea , Dancila, Darius = Dezastru) asa functioneaza! Vreti ceva suplimentar? Cititi in 2 minute ce scrie Ion Cristoiu despre singurele amendamente acceptate de Parlament – Surpriza : cele ale “deputatului” de Teleorman Liviu Dragnea! https://evz.ro/liviu-dragnea-foloseste-parlamentul-pentru-exploatarea-electorala.html

Publicată de Victor Ponta pe Marţi, 12 februarie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.