Geoană, despre trauma prin care a trecut: Medicii mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a povestit recent că, după după ce a pierdut alegerile prezidențiale din 2009 și pe fondul unor stări inexplicabile, a luat decizia de a merge la medic pentru un control. Ceea ce aveau să descopere medicii atunci, spune Mircea Geoană, „au zis că nu au mai văzut așa ceva”.

„Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: `dar puteți să mergeți?! auziți bine?!`

Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine.”, a spus Mircea Geoană la podcastul lui Damian Drăghici.

La începutul anului, Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție transmisă live de Gândul.

Fiindcă s-au făcut foarte multe speculații în legătură cu starea sa de sănătate, Marius Tucă l-a întrebat pe Mircea Geoană cum se simte. Invitatul a precizat că a avut o sperietură, dar în momentul de față este bine.

„Sunt bine. Am avut o sperietură. Har Domnului și fiindcă am o genă bună, m-a ajutat să trec peste hop. Am avut o sperietură care a trecut. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană a spus că starea lui de sănătate este bună, se simte bine și că merge înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *