George Simion, atacat la Iaşi! Jandarmeria a intervenit

În timp ce George Simion, liderul AUR, îşi ţinea discursul în Piaţa Unirii din Iaşi, un tânăr s-a apropiat de el şi i-a aruncat cu cerneală în faţă.

Mulţimea s-a îndreptat spre acest tânăr şi s-a creat o busculadă. Acesta a fost scos din mulţime de jandarmi şi probabil va fi amendat.

„Scuipatul boierului, pe obrazul lui Moş Ion Roată. Mergem mai departe, nu ne temem de oameni. Să nu îi facă nimic poliţia”, a declarat George Simion.

„În jurul orei 10.25, asupra unuia dintre participanții prezenți în Piata Unirii din Iași, la o manifestare publică nedeclarată, a fost aruncată o substanța lichidă de culoare albastră.

În acest caz, două persoane au fost identificate și extrase din mulțime de către Poliția Locală a Municipiului Iași și au fost preluați de Secția 3 Poliție a Municipiului”, a comunicat Jandarmeria.

Autoritățile locale din Iaşi au dorit să marcheze ziua de 24 ianuarie fără participarea publicului larg în contextul pandemiei Covid-19. În schimb, George Simion a organizat un marş în Piaţa Unirii din Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.