George Simion îndeamnă la nerespectarea legilor „nedrepte”

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat marți că încurajează pe toată lumea să nu respecte legile „nedrepte”.

George Simion a ieșit nervos dintr-o ședință a conducerii Camerei Deputaților în care s-a discutat un proiect care le interyice deputaţilor să transmită live din şedinţele de plen şi din comisii, Fiind unul din parlamentarii care fac frecvent transmisiuni live pe Facebook din Casa Poporului, George Simion a spus presei că nu va respecta aceste noi reguli, dacă ele se vor introduce.

Deputatul a adăugat că singurul mod în care pot fi opriți parlamentarii AUR să transmită live pe Facebook din Parlament este să li se bruieze semnalul telefoanelor. În acest context, el a îndemnat la nerespectarea legilor nedrepte.

 

– Reporter: Ne spuneți că nu o să respectați noul Regulament?

– George Simion: Da, exact asta va spun. Cu toata responsabilitatea, nu o sa respect noul Regulament, o sa continui sa fac live pe Facebook si o sa arat toate mizeriile care se intampla aici in Camera Deputatilor. E foarte bine sa incalcam Regulamentele scrise impotriva Constitutiei si a libertatii. Ii incurajez pe toti, cand vad o lege nedreapta, sa incalce regulamentul si sa suporte consecintele de rigoare. Eu mi le asum.

– Reporter: Am înțeles bine că încurajați să nu fie respectate legile?

– George Simion: Incurajez sa nu fie respectate legile care incalca Constitutia tarii si dreptul la libera exprimare si dreptul la libertatea persoanei.

Simion a adăugat că „legile drepte” trebuie respectate într-un „stat de drept”, nu când e „totalitarism”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *