Ghinea, despre statutul lui Rareș Bogdan în PNL: „Bă, dar de ce îl bagi pe ăsta în seamă?”

Fostul ministrul USR PLUS al Fondurilor Europene, care și-a dat demisia în urma conflictului din coaliția de guvernare, Cristian Chinea, a declarat marți seara, 14 septembrie, că nu știe dacă să reacționeze la declarațiile europarlamentarului PNL Rareș Bogdan, care „nu e luat în serios” în partidul său.

„Eu cu domnul Rareș Bogdan nu știu dacă să mai comentez sau nu. Pentru că am discutat acum vreo două luni tri luni, când eram ministru și după am discutat cu un ministru liberal și mi-a spus o chestie: bă, dar de ce îl bagi pe ăsta în seamă? Că noi îl ignorăm. Deci, domnul Rareș Bogdan pare că vorbește așa dar nu e foarte luat în serios”, a declarat Ghinea la europafm, întrebat despre ideea avansată de Rareș Bogdan despre renegocierea ministerelor.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat sâmbătă, 11 septembrie, că cei din USR PLUS nu vor mai primi 5 ministere dacă se întorc în Guvern, pentru că trebuie să plătească pentru criza pe care au provocat-o.

„Le oferim celor din USR PLUS sansa sa se recredibilizeze, sa se reintoarca. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar vor primi 3-4 minister si pot continua munca pentru cetateni. Nu le mai dam 5 ministere, cu siguranta. Cand fugi si abandonezi cand cresc preturile la energie, cand trebuie sa semnezi PNRR, cand incepe scoala, si tu fugi de la guvernare si te porti iresponsabil, te aliezi cu AUR, pentru greseala facuta si neajunsurile create si criza politica pe care au generat-o, e necesar sa plateasca”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *