Ghinea, după ce ministrul Digitalizării a afirmat că cei care au făcut PNRR vor trebui să dea o explicaţie: Se miră ca viţelul la poarta nouă / PNRR nu era programat să înceapă când eşti tu numit ministru, trebuia început de mult

Fostul ministru USR al Proiectelor Europene Cristian Ghinea a reacţionat, joi seară, după ce ministrul Digitalizării a afirmat că cei care au făcut PNRR vor trebui să dea o explicaţie. Ghinea afirmă că unele reforme din PNRR trebuiau să fie deja gata, cum ar fi cloud-ul guvernamental.

”Hai că a mai venit unul care are nevoie de timp să citească PNRR şi se miră ca viţelul la poarta nouă. Ia zi, june prim, ce nelămuriri ai? Unde ai ajuns cu cititul? Să ştii că PNRR nu era programat să înceapă când eşti tu numit ministru, trebuia început de mult. Proiectul de cloud trebuia să fie gata”, a scris, joi seară, pe Facebook, Cristian Ghinea.

Acesta a adăugat că ”aşa a început şi Rafila cu văicăreala în loc să tragă să recupereze”.

”La muncă”, le-a transmis miniştrilor fostul membru al Guvernului.

Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat, joi seară, referindu-se la PNRR, că unele ţinte asumate sunt greu de atins şi că cei care au gândit acest Plan vor trebui să dea unele explicaţii, la un moment dat. Burduja a atras atenţia că, dacă România nu îndeplineşte PNRR, poate pierde 30 de miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.