Gigi Becali, decizie ȘOC: Mă călugăresc!

Gigi Becali a acordat un interviu halucinant la România Tv în care a precizat că intenționează să se călugărească.

„Voi știți doar 5% din câtă milostenie fac eu! Eu fac ce fac ca să ajung lângă Dumnezeu. Am lăcomia asta!”; „Eu trăiesc doar pentru Sfânta Liturghie, de la o săptămână la alta. Înainte, când începeau oamenii să se împărtășească, plecam, acum stau alături de ei, îi văd, îl beau și îl mănânc pe Hristos alături de ei”.

„Eu plâng de bucurie când mă împărtășesc. De ce? Pentru că Dumnezeu e bun cu mine și îmi dă mie, un nemernic, să beau și să mănânc trupul lui Hristos. Voi nu mă vedeți, dar plâng mult eu” „Fata mea a făcut 18 ani. Și mi-a cerut să meargă undeva, să se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus soția și fetele mele. Le-am zis «Distrați-vă și cheltuiți cât vreți». Pe mine mă interesează doar Biserica”.

„Vreau ca în 20 de ani să mă lepăd de material. Îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla”, a spus Becali, care a folosit cel mai des cuvintele milostenie și iubire.

„În lăcomia mea, eu vreau să ajung în dreapta lui Dumnezeu”, a adăugat. În timpul interviului, latifundiarul a stat cu Sfânta Liturghie în mână și a reprodus pildele lui Ioan Gură de Aur. Legat de fotbal, Becali a spus că Dumnezeu știe ce să facă: „Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Vorbesc încet că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice. Când voi fi vrednic, Dumnezeu îmi va da. Ce e pentru El fotbalul? Cer la rugăciune să bat pe Barcelona. Dacă ai credință, poți muta și munții. Dumnezeu știe ce vreau. Și îmi dă un Coman, Man, Tănase și echipa se face puternică. Încet, încet. Și, pac, câștig campionatul și Liga Campionilor. Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica sunt curat și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *