Gino Iorgulescu își apără fiul ucigaș: Am luat legătura cu familia tânărului decedat!

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, și soția sa, Gabriela, susțin că au luat legătura cu familia lui Dani Vicol, tânărul ucis în accidentul rutier provocat de fiul lor, Mario.

„În aceste ore grele pentru noi toți cei atât de afectați de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu”.

Starea lui Mario este încă incertă, el fiind în continuare internat la Spitalul Elias, după ce a provocat un accident în timp ce conducea nebunește cu 240 km/h în Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *