Gorghiu, către Dăncilă: Ai votat abrogarea neglijenţei în serviciu. Scrie demisia repejor!

Senatoarea PNL Alina Gorghiu îi cere demisia prim-ministrului Viorica Dăncilă, în contextul intervenţiei autorităţilor în cazul crimei de la Caracal, acuzând-o că a „votat abrogarea neglijenţei în serviciu” şi reducerea termenelor de prescripţie.

„Doamna Dăncilă, nu vrei tu să te duci în peşteră puţin şi acolo să te lămureşti, cu liniştea din jur, că multe belele din ţara asta se întâmplă pentru că tu, de mână cu Dragnea şi toţi incompentenţii din PSD-ALDE, aţi modificat cu nesimţire legile penale, codurile penale!!! Ai votat abrogarea neglijenţei în serviciu, de nu mai ai cum să sancţionezi tovarăşii legii, ai votat reducerea termenelor de prescripţie, iar acum dai ordine Preşedintelui României, singurul care a reuşit sa-ţi blocheze, împreuna cu PNL, multe din aberaţii! Lasă referendumul, scrie demisia repejor!!!”, a scris, pe Facebook, senatoarea PNL Alina Gorghiu.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă că ia în calcul posibilitatea convocării unui referendum de consultare a românilor în vederea înăspririi drastice a pedepselor pentru crimă, viol şi pedofilie, în contextul crimei de la Caracal.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după anunţul făcut de premierul Viorica Dăncilă, că nu este credibilitate în acest demers şi „să uite de referendumuri absurde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *