Gorjeanul Declarat Mort În Genova Este În Viaţă, Dar În Comă Profundă

Gorjeanul Marian Roșca, despre care autoritățile italiene au anunțat că a murit în tragedia de la Genova, este în viață. Descoperirea a fost făcută chiar de ziua onomastică a bărbatului. Fratele său a mers ieri la morgă pentru a-l recunoaşte şi şi-a dat seama că nu este acolo. Apoi a început căutările pe la spitale. Marian este în stare gravă, în spital, cu foarte multe traumatisme, în comă profundă de gradul IV, iar medicii sunt sceptici în privinţa lui.

Informația a fost confirmată și de Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul unui comunicat de presă:

„Având în vedere dificultățile majore întâmpinate de autoritățile italiene la identificarea cu exactitate a fiecărei victime implicate în tragicul incident și ca urmare a extinderii demersurilor de verificare a corectitudinii datelor, inclusiv cu sprijinul familiilor cetățenilor afectați, s-a constatat faptul că primul dintre cetățenii români declarat ca decedat de către autoritățile italiene, la data de 14 august 2018, este în viață și este internat în comă profundă de gradul IV la o unitate medicală din Genova. Eroarea a fost sesizată în cursul acestei zile, odată cu sosirea familiei care a constatat că trupul neinsufletit prezentat de autoritățile italiene pentru identificare nu era cel al cetățeanului român în cauză”, arată Ministerul Afacerilor Externe.

Gorjeanu în vârstă de 36 de ani ar trebui să se căsătorească în această toamnă el fiind stabilit de mai mulţi ani în Franţa unde este şofer de tir.

Un cap de pot s-a rupt la Genova în urmă cu două zile, zeci de persoane şi-au pierdut viaţa. Printre vicmite se află şi doi români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *