Grevă la ELCEN. Angajații amenință că lasă bucureștenii fără apă caldă de sărbători

Angajații de la CET Progresu, CET Sud și CET Grozăvești au intrat în grevă, miercuri, și refuză să intre la muncă. Ei protestează față de salariile mici și amenință că vor lăsa bucureștenii fără apă caldă chiar de Sărbători.

Cladiu Crețu, administratorul special al ELCEN, a declarat, pentru ziare.com, că permanența va fi asigurată de angajații aflați acum în posturi, iar actualul protest este unul menit să pună presiune, în miezul negocierilor pentru contractul colectiv de muncă.

„Noi la acest moment suntem in curs de negociere a contractului colectiv de munca si a mai multor detalii. Este o presiune din partea lor pe fondul nemultumirilor istorice. La acest moment, actionam conform prevederilor legale.

Daca nu vor sa preia tura, atunci ramane in serviciu tura care este la acest moment. Si vedem cum reusim. Luam toate masurile legale ca sa functionam in continuare.

La acest moment, avem o intalnire la minister – care era programata deja de altfel – pentru a rezolva problemele”, a mai spus Crețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *