Guru Bivolaru a învins din nou România la CEDO! Vezi câți bani trebuie să primească!

România a fost din nou condamnată la CEDO într-un dosar privind problemele din Justiție! Curtea Europeană a Drepturile Omului a decis că liderului Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, i-a fost încălcat dreptul la judecarea cauzei sale în termen rezonabil și a stabilit că România va trebui să-i plătească daune morale în valoare de 1.200 de euro, plus cheltuielile de judecată.

Este pentru a doua oară când România este condamnată la CEDO într-un dosar constituit în urma unei plângeri formulate de Gregorian Bivolaru.

În 2017, liderul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, a câștigat, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO), o despăgubire de aproape 7.000 de euro. CEDO a considerat că, prin faptul că liderul MISA nu a fost eliberat imediat după sentința instanței, în 2004, acestuia i-a fost încălcat dreptul la libertate și securitate.

Gregorian Bivolaru a fost extrădat în urmă cu doi ani în România, fiind prins în Franța. La scurt timp a fost pus în libertate și a dispărut fără urmă. Acum este căutat din nou în baza unui mandat de arestare emis în Finlanda pentru trafic de persoane şi abuz sexual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *