Guvernul PSD-ALDE pentru că a sabotat intenționat candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de Procuror European

Furia oarbă a penalilor care ar face orice pentru a bloca candidatura Laurei Codruța Kovesi la funcția de Procuror European aruncă România în ridicol, a nu se mai știe câta oară, și ne pune în poziția jenantă de a avea cel mai nun candidat care nu este susținut de propriul guvern.

Obsedați să scape de pușcărie, dar mari naționaliști în discursurile publice, reprezentanții PSD ar trebui să vină și să explice cum e posibil să blocheze candidatura unui român la cea mai importantă funcție din parchetele europene, cum e posibil ca tocmai ei cei care acuză pe oricine le critică politicile că e împotriva țării, a nației, a poporului.

Tu, mare Guvern al României, plin de români verzi care tremură de iubire pentru țărișoară, să dai ordin Ambasadorului român la Uniunea Europeană să susțină un alt candidat și să facă tot ce poate pentru a convinge și alte state să nu o voteze pe Kovesi.

Spre disperarea lor, votul de ieri este doar unul formal, fără importanță pentru decizia din Parlamentul European, iar acolo Kovesi are șanse reale să fie votată și să devină Procuror European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *