Halep, dată în judecată de Isărescu. Vezi ce despăgubiri uriașe îi cere și pentru ce

Fostul tenismen Ilie Năstase a dezvăluit că el, Simona Halep și Ion Țiriac au fost acționați în instanță de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, pentru că au semnat o petiție ce viza repunerea in circuitul intern şi internaţional al Arenelor de Tenis “Progresul”. Isărescu le cere celor trei mari sportivi daune de un milion de euro.

Petiția cu pricina a fost semnată în octombrie 2017, iar Ilie Năstase a dezvăluit, pentru prosport.ro, un dialog din sala de judecată: „Domnul Isărescu ne-a dat în judecată. Pe mine, pe domnul Ţiriac şi pe domnişoara Halep. Pentru un milion de euro. Cei care am iniţiat treaba asta cu scrisoarea. Domnul judecător i-a pus o singură întrebare: ‘Al cui este terenul? E al dumneavoastră?’ Şi-a spus ‘Nu, e al statului’. Păi atunci, domnule, cum să vă dăm noi un milion de euro? Înţelegeţi? E o răutate.Nu e numai la tenis, e şi la fotbal, că şi stadionul ăla e în paragină!”.

Alături de cei trei au fost daţi în judecată şi Virginia Ruzici, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Andrei Pavel, Horia Tecău, Marius Copil, Adrian Ungur, George Cosac, Cosmin Hodor şi Alina Cercel, conform lui Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.