HALUCINANT. Angajații unor primării din Timiș s-au dus în excursie la Mare cu mii de euro din banii cetățenilor

Mai mulţi primari, viceprimari şi funcţionari ai unor primării din judeţul Timiş au mers pe litoral, la „cursuri de perfecţionare” plătite cu mii de euro din banii contribuabililor.

Primăria Bârna din Timiş a cheltuit, în această vară, peste 2.700 de euro pentru cursuri de perfecţionare pe litoral, în timp ce Primăria Gavojdia a cheltuit peste 9.400 de euro pentru acelaşi lucru, dar într-o altă staţiune.

Potrivit presei locale, primarul din Bârna, Dumitru Pecora, viceprimarul Ovidiu Ignatoni, dar şi secretara şi contabila primăriei, au mers la Costineşti pentru cursuri de perfecţionare, cu bani plătiţi de primărie.

Totuşi, angajaţii primăriei au profitat de ocazie şi au mers şi la mare, mai ales că aveau cazarea asigurată din banii contribuabililor.

Conform lugojinfo.ro, primarul Pecora şi viceprimarul s-au perfecţionat în Codul Administrativ la Costineşti, în timp ce secretara şi contabila au urmat cursuri de achiziţii publice.

O altă primărie din judeţ a cheltuit aproape 10.000 de euro pentru concediul mascat de pe litoral. Astfel, Primăria Gavojdia a trimis în staţiunea Venus, la specializare, 10 angajaţi ai primăriei, inclusiv primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *