HALUCINANT. Candidatul PNL la CJ Constanța a tăiat panglica unei școli nefuncționale. Directorul spune că primarul i-a cerut şi nu a refuzat pentru că îi ajută cu dezinfectant!

Mihai Lupu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Constanța, a inaugurat, luni, o școală nefuncțională, în prezența elevilor care au participat la eveniment, apoi s-au întors acasă, pentru că lucrările de construcție nu au fost finalizate până la începutul anului școlar, conform info-sud-est.ro.

Elevii l-au așteptat pe candidatul PNL cu pâine și sare. Lupu a fost deputat în perioada 2008-2016, în prezent nu are nicio funcție publică, nici măcar în partid, dar cu toate acestea a tăiat panglica împreună cu primarul, directorul școlii și doi copii care țineau banda tricoloră din ambele capete ale acesteia.

La eveniment a participat și deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, dar acesta nu a luat parte la tăierea panglicii, deși reprezenta o autoritate publică, spre deosebire de colegul său Mihai Lupu, a cărui singură calitate este cea de om de afaceri aflat în campanie electorală.

Candidatul PNL la Consiliului Județean a intrat apoi în singura clasă finalizată a școlii, împreună cu un grup de persoane, printre care și un preot, și un dascăl care nu purtau mască.

Nici Mihai Lupu, nici primarul Gheorghe Grameni și nici Bogdan Huțucă nu au răspuns apelurilor și mesajului reporterului Info Sud-Est până la publicarea materialului.

Directorul școlii, Mituța Borcan, a declarat pentru Info Sud-Est că știa de recomandările ministrului Educației și ale președintelui Klaus Iohannis de a nu organiza festivități la deschiderea anului școlar, dar s-a conformat cerinței primarului comunei, Gheorghe Grameni, în această funcție de 20 de ani. Grameni este și el membru PNL și în 27 septembrie va candida pentru al șaselea mandat.

Directorul susține că primarul i-a cerut să organizeze inaugurarea școlii și că nu îl poate refuza pentru că „îi mai ajută cu dezinfectant”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *