HALUCINANT. Condamnat la 8 ani pentru corupţie şi fugit în Italia, Marian Zlotea, consilier personal la Consiliul Concurenţei

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, face o dezvăluire bombă și arată că fugarul Marian Zlotea a fost angajat consilier personal al președintelui Consiliului Concuerenței, Bogdan Chirițoiu, în ciuda faptului că avea o condamnare de 8 ani cu executare.

„INFRACTORII DE DREAPTA

Fugarul infractor #dedreapta, Marian Zlotea a fost angajat consilier personal al presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, desi avea o condamnare cu executare pentru luare de mita!!!

Ca totul sa fie sublim,coalitia #dedreapta, a decis sa-l lase pe viata pe Chiritoiu presedinte acolo, eliminand printr-o Ordonanta de Urgenta, limitarea mandatelor in fruntea institutiei a acestui personaj sinistru!!!”, scrie Daniel Zamfir.

Marian Zlotea, politicianul care a fugit în Italia înainte să fie condamnat la ani grei de închisoare, se află în custodia autorităților italiene, după ce s-a predat marți seară. El primise o condamnare definitivă la 8 ani și 6 luni de detenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.