HALUCINANT. Hoţii i-au furat…şpăgile lui Vanghelie

Casa fostului primar Marian Vanghelie, din zona Ghermanești, a fost spartă de hoți. Incidentul a avut loc acum două săptămâni. De la casa politicianului, hoții au plecat cu ceasuri, bijuterii, dar și cu un tablou scump, de colecție.

Oamenii legii nu au reușit să îi identifice pe hoții care se pare că au dat lovitura după ce au urmărit casa o vreme și au stabilit care este programul victimelor.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 din Bucureşti, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a solicitat şi primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro (reprezentând un „comision” de 20% din încasări).

„Aceste foloase au fost pretinse și primite de Vanghelie pentru atribuirea de către Primăria Sectorului 5 și serviciile publice de interes local din subordinea Consiliului local al Sectorului 5, cu nerespectarea prevederilor legale, de contracte de achiziții publice firmelor controlate de omul de afaceri Marin Dumitru, dar și pentru a dispune efectuarea plății lucrărilor aferente acestor contracte (valoarea totală este de aproximativ 738.019.000 de lei)”, susţin procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *