HALUCINANT. În plină pandemie, politicienii îşi bat joc de noi: Primar, luat cu elicopterul la o nuntă cu sute de oameni!

Un primar din județul Dolj a fost transportat la o nuntă cu elicopterul. Edilul era naș. Mirii au plătit câteva mii de lei pentru o tură din deal până în vale.

Unii localnici spun că este pentru prima dată când au văzut un elicopter în satul lor, potrivit digi24.ro. Localitate care are încă multe probleme, una fiind drumurile neasfaltate.
Aterizare lângă primărie

Elicopterul a aterizat pe un teren de lângă primărie. Cu sau fără invitație la nuntă, oamenii din sat au venit să admire momentul.

Domnul primar, nu vă e teamă că o să cadă astea acolo jos?
Să fie ăsta norocul meu, Mițo!
De acolo de sus!
Ce dacă? Să fie ăsta norocul meu. Să pic eu!

Momentul a fost transmis live chiar pe pagina de Facebook a primarului.
“Am dat câteva ture deasupra localității și asta a fost”

Întregul moment a fost regizat de miri. Și-au dorit ca ziua în care și-au unit destinele să fie marcată într-un mod unic.

Ziceți ceva, domnul primar, ziceți ceva!
Mi-e rău!

“Ei au venit la mine să mă ia și am plecat de acolo naș, nașă, ginerică, socru mare, socru mic. Am coborât cu elicopterul. Din deal, cu elicopterul, până în vale, la ei. Am dat câteva ture deasupra localității și asta a fost. L-au închiriat, vă dați seama. Că un aparat din ăsta este 600.000 de dolari. Finii sunt de etnie romă și la ei, știți cum este, să fie altfel față de ceilalți”, a spus Titel Păun, primarul comunei Caraula.

Primarul din localitate este la al doilea mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *