HALUCINANT. Liviu Dragnea susține că ar fi fost amenințat cu violul!

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a anunțat că judecătorii au rămas în pronunțare. Totodată, ea și-a exprimat speranța ca acest complet să admită toate apărările, punctând că Liviu Dragnea îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat.

„Ne-am judecat cu privire la contestație pe care am formulat-o cu privire la liberarea condiționată a domnului Dragnea. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre, în sensul în care dânsul îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat și să elimine eventual un subiectivism, care la fond s-a observat.”, a spus Flavia Teodosiu.

Întrebată cum a fost amenințat Liviu Dragnea cu violul, Flavia Teodosiu a spus: „Având în vedere că există o plângere penală, este un aspect care este nepublic. Nu a am ce să vă explic în plus. Ideea este următoarea și a subliniat și colegul meu Liviu Popescu este că la data în care a fost încarcerat dl Dragnea a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar prin care practic îl amenința pe dl Dragnea că dacă ajunge în penitenciar urmează să fie…mă rog, verificat, nu mă pot exprima la modul în care a ales să scrie acest președinte al sindicatului. Mi s-a părut și mi se pare abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om care are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”.

Flavia Teodosiu a mai spus că în prezent acest moment trebuie depășit, „întrucât ne aflăm într-o cu totul altă fază”, cea în care Liviu Dragnea încearcă să fie eliberat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *