HALUCINANT. Manele şi artificii la Penitenciarul Rahova la eliberarea lui Pian! Nimeni nu i-a deranjat pe petrecăreţi (VIDEO)

Zeci de persoane l-au așteptat cu manele, artificii și șampanie pe Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, la ieșirea din Penitenciarul Rahova. Ieșirea acestuia din închisoare a fost transmisă în direct pe Youtube, din fața penitenciarului.

„Hai, Emi”, strigau cei care îl așteptau, unii dintre ei având chiar stații de amplificare a sunetului. La un moment dat, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a ieșit pe porțile închisorii, în aplauzele celor prezenți, s-a îmbrățișat cu cei mai apropiați, apoi a pornit muzica și s-au aprins artificiile.

După ce au schimbat impresii, mulțimea de oameni în frunte cu Emi Pian a plecat pe jos, iar la un moment dat s-au așezat la o masă, unde a continuat petrecerea. „E acasă definitiv, nu vacanță, nu pe 24 de ore, nu altceva… (…) A venit regele acasă, acum să vă văd cum stați”, au spus cei prezenți.

Emi Pian le-a transmis cunoscuților că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, a spus Emi Pian.

Petrecerea care a avut loc în fața închisorii la eliberarea din închisoare a lui Florin Mototolea.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *