HALUCINANT.Ministrul Transporturilor a găsit explicația pentru lipsa autostrăzilor: Nu se mai poate lua ȘPAGĂ de frica DNA

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, are o explicație halucinantă cu privire la lipsa autostrăzilor din România, el susținând că angajații din companii nu au semnat contracte de teama DNA.

Răzvan Cuc a susținut că „oamenii erau terorizați de statul paralel, de tot felul de amenințări că dacă semnezi te duci la pușcărie”, iar din acest motiv nu au fost semnate mai multe contracte privind infrastructura de transport.

„A fost tot timpul teroare, tot timpul eu le-am cerut angajaților din servicii, din companii să dea dovadă de mai mult curaj în abordarea problemelor, să nu se lase intimidați de ceea ce vedeau pe la televizor: plimbări pe la DNA, arestări dimineața. În contextul acesta, mulți oameni au spus că nu vor să facă act adițional la contract, că s-ar putea interpreta, în condițiile în care pe noi ne-ar fi ajutat să deblocăm un proiect sau să mergem mai departe, și era un lucru legal, dar le era frică să semneze”, a declarat ministrul Cuc la Forumul Industriei Auto de la Craiova.

„Atunci, să facem lucrurile mult mai clare, să nu le fie frică să semneze, pentru că răbdarea oamenilor, inclusiv a mea ca ministru, a ajuns undeva la limita normalității. Nu mai suport să îmi spună nimeni că nu se poate. Dacă nu poate să spună de ce nu se poate. Dacă există o constrângere legislativă, modificăm legea”, a mai spus Cuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.