Halucinant! Pensia specială încasată de Tudorel costă România mai mult ca depozitarea aurului în Anglia

Deputatul USR Claudiu Prisnel face, vineri, un calcul al cărui rezultat este uluitor: staul plătește mai mulți bani pensie lui Tudorel Toader decât plătește Băncii Angliei pentru depozitarea aurului.

Astfel, Toader încasează 324.000 de lei pe an pensie specială, iar depozitarea aurului în Marea Britanie costă doar 309.000 lei pe an.

„Dragnea și Valcov încearcă să ne convingă că e bine să plasăm in mâinile lor rezerva strategică de aur a României, astfel economisind suficienți bani. Pe lângă faptul ca doar costul de transport ar fi de sute de ori mai mare, putem economisi mai mulți bani dacă ii tăiem pensia specială lui Tudorel Toader.
Cu pensia specială a lui Tudorel Toader tăiată, putem ava mai mulți bani, iar aurul rămâne in siguranță, nu in mâinile hoților.
USR a fost primul partid care a depus un proiect de lege pentru anulare pensiilor speciale. Prin proiectul USR, am fi economisit 5,9 miliarde de lei, bani suficienți pentru a repara sute de km de drumuri ori pentru a construi 4 spitale regionale în România.
Vom continua lupta împotriva pensiilor speciale! Când vom ajunge la guvernare, acestea vor fi eliminate.”, notează deputatul USR.

Dragnea alansat, împreună cu Șerban Nicolae, un proiect d elege prin care vrea să oblige Banca Națională a României să aducă în țară rezerva internațională de aur cifrată la aproximativ 37 de miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *