HALUCINANT. Poliţia Ilfov susţine că Firea NU a intrat în clasă cu copiii, deşi chiar ea a postat fotografii!

Milioane de români au văzut aiurea! Poliţiştii din Ilfov susţin că Gabriela Firea NU şi-a însoţit cei doi copii în sala de clasă, în prima zi de şcoală.

„Informaţiile apărute în spaţiul public NU se confirmă” – anunţă IPJ Ilfov. Dosarul deschis după scandalizarea opiniei publice este ca şi închis. Rămân acum doar două fotografii şterse de altfel de pe contul candidatului la primărie.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, au intrat în clasă cu copiii lor luni, unde s-au și fotografiat fără a purta măști, deși este interzis accesul părinților în școli din cauza pandemiei. Gabriela Firea a declarat pentru G4Media.ro că toți părinții și copiii au acces în școală în grupuri de 5 pentru a prelua manuale și că și-au dat măștile jos 30 de secunde pentru o fotografie.

Poza cu familia Firea-Pandele în clasa copiilor s-a viralizat și ar fi plecat chiar de pe contul de Facebook al Gabrielei Firea. Aceasta a postat inițial cinci fotografii de la începutul școlii, alături de soț și copii, apoi a șters două poze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *