Halucinant! Poliția Română Ne Trimite La „Popi” Dacă Suntem Agresați Pe Stradă

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a postat un mesaj halucinant pe Facebook. După un val de critici mesajul a fost șters. Munteanu își arogă statutul de patron al Poliției și a găsit soluția pentru problemele oamenilor: cetăţenii care îi critică pe poliţişti ar trebui să nu mai fie protejaţi de Poliţie, ci de „vecini, popi, rude”.

„Pentru toți care jigniți și urâți Politia Română, va rog ca data viitoare când aveți probleme sa apelați la oricine altcineva nu la poliție! Când va fura bunurile, când va agresează pe strada, când cineva va înșela, la accidentele rutiere când voi sau alții aveți nevoie de ajutorul polițiștilor, va rog sa apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a IGPR de Ovidiu Munteanu.

Munteanu a postat acest mesaj după ce pe pagina de Faccebook a Poliției Române au fost postate mai multe mesaje de reproș la adresa oamenilor legii în legătură cu gestionarea situației creată de placuțele de înmatriculare anti-PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *