HALUCINANT. Poliţiştii au verificat casa lui Dincă în seara răpirii Alexandrei şi n-au găsit nimic suspect! Raport DEVASTATOR!

Unchiul Alexadrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, vine cu un document bombă privind intervenția polițiștilor și a procurorilor la casa lui Gheorghe Dincă, în seara în care Alexandra Măceșanu a cerut ajutor la 112.

„Document oficial. Dovada complicitatii politistilor si procurorilor la posibila moarte a Alexandrei.Dragi prieteni, a-20-a zi de la disparitia Alexandrei. Un calvar care continua. Am plecat spre Caracal, devenit un loc al ororilor.
Nemernicia nu are limite, complicii criminali din MAI si Parchet sunt niste rebuturi umane. Va rog sa cititi mai jos un pasaj dintr-un raport oficial intocmit despre actiunea politistilor si procurorilor. Timp de 2 saptamani politistii au sustinut pe surse si prin sindicate ca nu au salvat-o pe Alexandra pentru ca i-au oprit procurorii. Cititi si va minunati ce pace s-a facut acum:

” …Întrucat lucratorii de politie ce au verificat locuinta lui Dinca Gheorghe, nu au identificat indicii de savarsire a unei infractiuni flagrante in derulare, au prezentat speta procurorului Popescu Cristian Ovidiu si Prim Procurorului Zavoanu Catalin Alexandru, procurorului Vasilescu Liviu de la DIICOT precum si conducerii politiei Municipiului Caracal precum si reprezentantilor IPJ OLT, CARE, DE COMUN ACORD, au decis ca perchezitia domiciliara sa fie efectuata indepand cu ora 06.00. Voi reveni cu alte pasaje. Nu mai am puterea sa injur, sa ma revolt. Dar va spun atat: TOTI ASTIA VOR AJUNGE IN PUSCARIE. Pai cum dracu nu era infractiune flagranta cand aveau dovada de la 112 ca fetita asta minunata declarase ca este violata, batuta, legata, rapita!!!!!. Asa ca DE COMUN ACORD cu tot poporul roman am hotarat sa nu ma las pana nu intra toti acestia in puscarie. MOR CU VOI DE GAT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *