HALUCINANT. PSD a numit în fruntea Loteriei un muncitor necalificat care a terminat facultatea la 52 de ani

Loteria Română are un nou șef. Bărbatul este un fost muncitor necalificat, care a terminat facultatea la 52 de ani. Nu este prima funcție de conducere pe care acesta o primește. A fost, în trecut, și în fruntea Compania de Străzi înființată de Gabriela Firea.

Noul șef al Loteriei Române este Bogdan Pătru (62 de ani). Acesta a fost numit director general în locul lui Vlad Cristian Soare. Noul șef al Companiei Naționale Loteria Română a fost pus în funcție de către ministrul Economiei, Florin Spătaru.

Bogdan Pătru, noul șef al Loteriei Române, a fost până în 2021 președintele Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Străzi, Poduri și Pasaje București (CMSPPB). Aceasta este una dintre cele 22 de companii pe care Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, le-a înființat. Compania de Străzi este printre puținele care au mai rămas active.

Bogdan Pătru a fost director general la CMSPPB în perioada 2018 – 2021. Potrivit declarației de avere din perioada respectivă, acesta încasa lunar salariul de 4.000 lei net. Mandatul său a fost unul cu multe alocări, prin împrumut. Zeci de milioane de euro au fost alocați de la Primăria Capitalei, unde edil era Gabriela Firea.

Noul președinte al Companiei Naționale Loteria Română a fost muncitor necalificat, însă a reușit să avanseze după 52 de ani, când a terminat facultatea economică.

Potrivit informațiilor Economedia, numirea lui Bogdan Pătru are legătură cu industria „păcănelelor” din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.