HALUCINANT. Sala de mese de la spital, transformată în frizerie de angajați!

Un nou scandal a izbucnit la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Sala de mese din cadrul secției a fost transformată în frizerie. O serie de fotografii în care apar doi asistenți, în timp ce unul îl tunde pe celălalt, a fost făcută public de jurnaliștii de la www.igj.ro.

Asistentul medical principal Alexandru Crăciun, fratele actualei asistente șefe, este tuns în sala de mese de către colegul său Gheorghe Popescu. Cei doi chiar se bucură că sunt fotografiați, cu toate că se ocupă cu totul altceva decât ceea ce trebuie să facă. Asistentul care beneficiază de servicii de înfrumusețare este acoperit cu un cearșaf din dotarea spitalului. Asistenții medicali și tot personalul de la Psihiatrie beneficiază de sporuri consistente care ajung la 90%, pentru că își desfășoară activitatea într-un astfel de mediu.

Este al doilea scandal care are loc la Secția de Psihiatrie, după ce, săptămâna trecută, o înregistrare video a apărut în mass media în care trei pacienți aproape dezbrăcați se sărută și se mângâie printr-un grilaj metalic, care separă spațiile în care stau femeile și bărbații care suferă de afecțiuni psihice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.