Halucinant! Tratată de cancer, deși nu era bolnavă, o femeie s-a ales cu mâna necrozată. Medicii susțin că au procedat corect

O femeie din Slatina s-a ales cu mâna necrozată în urma unui tratament oncologic pe care medicii i l-au administrat deși ea nu avea cancer.

Expertiza medico-legală a confirmat faptul că femeia nu avea nevoie de chimioterapie și radioterapie, dar medicii care au tratat-o spun că nu au ce să își reproșeze, relatează Digi24.Femeia a depus plângere penală la Parchetul din Slatina și cere despăgubiri de 150 de mii de euro.

Silvia Grădinaru  a avut cancer, dar în 1999, când i-a și fost extirpat un sân. În 2014 a început să o doară umărul, iar medicii din Slatina au dat verdictul: cancerul a recidivat și are metastaze. A doua opinie medicală, obținută la București, nu a confirmat diagnosticul oncologic, dar  medicul ei din Slatina a decis, totuși, să-i facă chimioterapie și radioterapie. După 14 şedinţe de tratament, la Spitalul din Craiova, pacienta nu și-a mai simțit mâna, iar aceasta s-a și necrozat. Copiii femeii au dus-o la un spital din Madrid, unde medicii i-au spus foarte clar că a fost tratată degeaba pentru că nu avea cancer. La rândul lor, oncologii românie care au tratat o pe femeie susțin că ei au acționat corect și că ceea ce are pacienta acum sunt doar reacții adverse la terapia urmată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *