HALUCINANT. Tudor Chirilă, înjurat de un angajat al Primărieie Capitalei pe care îl luase la rost după ce înjurase o tânără că mergea cu trotineta (VIDEO)

Tudor Chirila, solistul trupei Vama, a publicat pe pagina sa de Facebook o filmare in care ii cere explicatii unui angajat al Primariei Capitalei care a injurat o femeie.

Solistul scrie ca totul s-a intamplat in momentul in care o femeie a trecut cu trotineta pe pista de biciclisti. Atunci, angajatul companiei Parking Bucuresti a injurat-o, iar solistul a auzit.

Chirila i-a cerut ulterior explicatii barbatului, care s-a enervat si mai tare si l-a luat la rost si pe artist. In plus, l-a injurat de cateva ori si i-a spus si „mars!”.

„Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu ‘du-te-n p**a mea de aici’? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a scris Chirila pe reteaua sociala, unde a publicat filmarea in care il ia la rost pe angajat.

VIDEO:

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *