HALUCINANT. Un candidat PMP la primărie a uitat din partea cărui partid participă la alegeri!

Un candidat care își dorește o funcție importantă a trecut printr-un moment delicat.

Constantin Florescu va candida la funcția de primar al orașului Buzău, din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP). Însă, în timpul unei conferințe de pressă, omul politic a uitat numele partidului care l-a propulsat în cursa electorală. „Astăzi declar oficial în fața tuturor cetățenilor buzoieni că accept candidatura pentru Primăria Buzău din partea partidului… partidului… Mișcarea Populară, România, partidul PMP”, a afirmat Constantin Florescu, conform imaginilor postate pe contul de Facebook de ziaristul Sebastian Silvestru.

Situația a fost salvată de o persoană aflată lângă Florescu, aceasta ajutându-l pe candidat să-și aducă aminte numele partidului. Cel care vrea să devină primar al Buzăului a fost consilier local din partea PSD și a trecut recent la PMP.

Constantin Florescu a plecat de la Partidul Social Democrat în noiembrie 2019 și a anunțat în presa locală că așteaptă oferte de la alte partide pentru a candida la primărie.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că își dorește ca alegerile locale să fie organizate la data de 27 septembrie, așa cum prevede proiectul legislativ ce va fi discutat în Parlament în această săptămână. Dacă starea de alertă va fi prelungită după 1 iulie, alegerile ar putea să nu mai aibă loc în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *