HALUCINANT. Un candidat ProRomânia l-a bătut pe candidatul USR: M-a dat cu capul de asfalt! M-am ridicat instant și am luat-o la fugă după dânsul. S-a închis în mașină! (VIDEO)

Tensiune maximă la Variaș, după ce candidatul Pro România, Nicolae Birău, a câștigat un nou mandat de primar al comunei timișene. După aflarea rezultatelor, a început un conflict între cei de la USR și simpatizanții Pro România, candidatul USR la primărie fiind bătut. Video cu momentul conflictului.

Din primele informații obținute de tion.ro, conflictul a pornit după ce simpatizanții Pro România au ieșit în stradă pentru a sărbători victoria favoritului lor, Nicolae Birău. Au claxonat și au trecut prin fața casei în care locuiește candidatul USR, ceea ce l-a iritat la maximum pe acesta și pe membrii familiei sale, care au ieșit în stradă.

În fața casei, între cei aflați în coloana de mașini și cei de la USR s-au schimbat cuvinte grele, iar la un moment dat mai mulți simpatizanți Pro România s-au dat jos din mașini, iar unul dintre aceștia l-a lovit pe candidatul USR.

„Am fost sunat de mama și copiii mei că în fața casei sunt țipete, claxoane, vuvuzele… Ieșea o persoană pe geamul mașinii și îmi adresa injurii… Copiii s-au speriat, țipau toți, vă dați seama căm-am panicat, m-am urcat în mașină și am fugit acasă. M-am oprit în fața casei, coloana de mașini s-a întors. În acel moment i-am luat la întrebări: <<Domnule, ce căutați? Sunt alegeri, s-a pierdut, e ok… >> (…) Fiecare mașină care trecea îmi adresa injurii, mă înjurau, eram cu soția. Una dintre mașini, la volan era un domn, mi-a scuipat soția în mod ordinar și arăta semne indecente. În dreapta se afla sora sora actualului primar… Deci repet, mi-au scuipat soția, mi-au înjurat soția, eu veneam din spate, a închis geamul mașinii. I-am spus ieși afară. O altă mașină care venea din spate m-a lovit la picior. A continuat șirul de mașini, fiecare îmi dădea cum puteau, fel de fel de vorbe frumoase. După care coloana de mașini s-a oprit. S-a dat jos domnul (…) din mașină și care îmi spunea de ce îl lovesc. Soția s-a băgat între noi. În acel moment am fost lovit pe la spate ordinar (…) Am picat jos și acum am dureri de cap de cum am m-a lovit. (…) M-am ridicat instant și am luat-o la fugă după dânsul. S-a închis în mașină”, a declarat Cosmin Herman, candidatul USR PLUS la Primăria Variaș.

În replică, fostul și actualul primar din Variaș, Nicolae Birău, spune că nu are nicio implicare în acest conflict și susține că Herman este un scandalagiu.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *