HALUCINANT. Un consilier PNL amenințări mafiote către consilieri AUR: Am gloanțe de argint!

Un consilier local al PNL din Bragadiru, Dumitru Adrian, i-ar fi amenințat pe doi consilieri ai Alianței pentru Unirea Românilor.

„Dăm drumul la câini. Și eu am gloanțe de argint”, le-a scris într-un mesaj privat celor doi consilieri AUR liberalul Dumitru Adrian.

Persoanele amenințate sunt Bogdan Crefelean, membru BECL, și Mihai Florin Jereb, ambii consilieri parlamentari ai Alianței pentru Unirea Românilor.

În urma mesajului de amenințare, cei doi consilieri AUR au depus plângere la poliție, solicitând protecție în perioada campaniei electorale care va avea loc pentru alegerile locale parțiale în Bragadiru, în contextul în care AUR a înaintat candidatura lui Costin Ioniță pentru funcția de primar al orașului Bragadiru și aceștia sunt parte a staff-ului de campanie.

Pe 27 iunie, cetățenii din Bragadiru sunt chemați din nou la urne, după ce fostul primar din partea PNL Vasile Cimpoeru a primit o pedeapsă de patru ani și patru luni într-un dosar privind eliberarea unor certificate de urbanism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *