HALUCINANT. Un fost procuror s-a îmbătat mangă și s-a urcat la volan! A distrus toate mașinile din parcare! (VIDEO)

Un fost procuror din Bârlad care a împlinit 71 de ani, a decis să îşi sărbătorească ziua de naştere, iar după mai multe pahare s-a urcat la volan.

După ce a consumat mai multe pahare de alcool, bărbatul s-a urcat la volan, însă, în drum spre casă, a distrus maşinile aflate în parcarea locuinţei sale.

Cu privirea încețoșată de la băutură, fostul procuror a spulberat trei autoturisme ca pe popice, scriu jurnaliştii de la vremeanoua.ro.

Proprietarii autoturismelor avariate au chemat Poliția, dar fostul procuror nu le-a dat deschis ușa oamenilor legii.

Polițiștii le-au transmis proprietarilor mașinilor avariate că șoferul vinovat are la dispoziție 24 de ore să se prezinte singuri la poliție. Oamenii se tem însă că acest caz va fi mușamalizat, având în vedere influența pe care o are, încă, fostul procuror.

Accidentul s-a petrecut pe strada Vărăriei, în zona Gării.

“Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Vărăriei, din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Echipajul de poliție rutieră deplasat în temeiul sesizării a constatat că 3 auto parcate regulamentar, în care nu se aflau ocupanți, au fost acroșate de către un auto înmatriculat în județul Vaslui, ce aparține unui bărbat în vârstă de 71 de ani, din municipiul Bârlad. La fața locului nu a fost identificată persoana care a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea masurilor legale”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

VIDEO:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *