HALUCINANT. Un preot a sfinţit o curbă în care se produc accidente!

Singura solutie pentru a evita accidentele dramatice din zona a fost gasita de un preot din judetul Bacau. In lipsa altor variante ale autoritatilor, preotul a tinut o slujba fix in curba drumului national unde au loc frecvent accidente grave.

„Curba mortii” se afla la iesirea din Onesti spre Bacau, iar ultimul accident a avut loc sambata, unde o soferita de 34 de ani a intrat pe contrasens si a izbit o masina care circula regulamentar. In urma impactului, o femeie de 60 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite.

Astăzi, 2 februarie, la ÎNTÂMPINAREA DOMNULUI, după săvârșirea Sfintei Liturghii, am mers să sfințim locul numit ” CURBA MORȚII” și am săvârșit rugăciuni întru călătorie binecuvântată a celor ce trec pe acolo și să fie izbăviți de accidente și de moarte năpraznică toți cei ce conduc autovehiculele și cei care merg în ele. Dumnezeu să vă păzească pe toți, să vă apere, să ajungeți sănătoși la destinație și să fiți izbăviți de orice accident.” este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Parohiei Brătila de Jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *