HALUCINANT. Un profesor care a bătut o fetiţă, pus director de liceu!

Faptele se petrec la Liceul cu Program Sportiv Mircea Gătej din Bistrița, iar profesorul controversat se numește Adrian Podișor, un profesor de sport acuzat acum doi ani că a lovit o fetiță din clasa a IV-a de la Colegiul Național Andrei Mureșanu.

Noul director al Liceului cu Program Sportiv este Adrian Podișor, care vine să îi ia locul lui Mircea Gătej căruia i se termină mandatul și iese la pensie.

Podișor va ocupa acest post în urma unei „detașări în interesul învățământului” și nu în urma unui concurs. Potrivit legislației în vigoare, postul poate fi ocupat doar maxim un an dacă persoana respectivă a fost detașată, conform Bistrițeanul.ro.

Adrian Podișor a mai încercat în ultimii ani să ajungă la conducerea mai multor instituții de învățământ. A încercat și a participat la concursurile organizate pentru conducerea Palatului Copiilor sau a Școlii Generale Livezile, fără vreun succes însă. A condus pentru o scurtă perioadă de timp școala de la Miceștii de Câmpie.

La ședința de luna trecută a Consiliului Local al municipiului Bistrița, Adrian Podișor a fost numit și în consiliul de administrație al Liceului Tehnologic. Acesta a susţinut PNL în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *