Hillary Clinton: SUA ”nu îşi pot permite încă patru ani” cu Trump

Statele Unite ”nu îşi pot permite încă patru ani” cu Donald Trump, avertizează Hillary Clinton într-un documentar autobiografic, prezentat la Festivalul Sundance, şi dă asigurări că va face ”tot ceea ce poate” pentru a asigura victoria democraţilor în alegerile prezidenţiale din 2020, relatează AFP.

Cu puţin înainte de prezentarea în avanpremieră mondială a serialului – realizat de Nanette Burstein pentru platforma de streaming Hulu -, fostul secretar de Stat şi o candidată înfrântă la preşedinţie în 2016 a acordat interviuri pe covorul roşu, înconjurată de un dispozitiv de securitate prea puţin obişnuit la acest festival independent de cinema.

Întrebată despre viitoarele alegeri prezidenţiale de la 3 noiembrie – cu câteva zile înainte de primele scrutine în alegerile primare democrate – Hillary Clinton a declarat, având grijă să nu pronunţe niciodată numele lui Donald Trump, că ea crede că ”noi trebuie să câştigăm pur şi simplu”.

”Eu nu cred că putem să ne permitem încă patru ani cu preşedintele în exerciţiu”, a apreciat ea.

”Ar fi absolut periculos pentru democraţia noastră, iar eu voi face tot ceea ce pot pentru a asigura, de această dată, o victorie a democraţilor”, a adăugat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *