Hoție până la capăt. Condamnatul Vâlcov și-a plagiat și Doctoratul și sare la gâtul SRI că-l „lucrează”!

Condamnat în primă instanță Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, a plagiat mai mult de jumătate din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2008 la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FFABBV) din cadrul Academiei de Științe Economice din București, susține Emilia Șercan într-un articol publicat în Pressone.

„După analizarea lucrării, putem prezenta dovezi de plagiat pentru mai bine de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei. Sursele originale pe care le-am identificat sunt exclusiv cărți de economie, care nu sunt disponibile online”, scrie Emilia Șercan.

Conducătorul de doctorat al lui Darius Vâlcov este profesorul Emil Negrea de la FFABBV, care între timp s-a pensionat.

 

Darius Vâlcov a răspuns pe Facebook acuzațiilor, spunând că este exclus să fi plagiat. El dă vina pe SRI pentru situația creată.

„Pentru că nu era suficientă decredibilizarea mea, cu invenții privind lingouri și bani ascunși prin cimitire, mai nou, o parte din cei 19.000 de angajați ai SRI (am inclus aici și acoperiții), cataloghează teza mea de doctorat drept una parțial plagiată. Răspunsul meu este simplu: EXCLUS!”, scrie Vâlcov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.