Hoții care au prădat casa patronului de la Bamboo, prinși! 6 suspecți, luați pe sus de mascați

Poliţia Capitalei efectuează mai multe percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, la membrii unei grupări care a dat o lovitură în Sectorul 2. Mai mulţi suspecţi vor fi duşi la audieri.

„În această dimineață, Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei a pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară în județul Ilfov și municipiul București, precum și mai multe mandate de aducere emise pe numele unor bărbați suspectați de furtul unei casete de valori , pe raza sectorului 2. După finalizarea perchezițiilor persoanele vizate vor fi conduse la audieri la sediul Poliției Capitalei”, informează biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Percheziţiile au legătură cu cazul de la sfârşitul lunii decembrie 2018, când casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori.

Casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, a fost spartă de hoţi, chiar înainte de Crăciun, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri.

Reprezentanţii Poliţiei au confirmat sesizarea unui furt dintr-o locuinţă din Sectorul 2, fără a preciza cine este proprietarul. „Prin apel 112, un bărbat domiciliat pe raza Sectorului 2 a sesizat că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă o casetă de valori, ce conţinea bijuterii şi ceasuri. La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei la sfârșitul lunii decembrie 2018. Cazul a fost preluat de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în colaborare cu Serviciul Investigaţii Criminale al Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi tragerea lor la răspunderea penală, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *