Huliganul Care a Furat Arma Jandarmeriei, Arestat 30 de zile! Periculoasa Armă, De Negăsit

Bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței agresate a fost arestat preventiv, după ce a fost prins la la zile după incident! El are 32 de ani și a fost prins de polițiștii din Ilfov după ce oamenii legii au primit mai multe informații de la cetășeni despre locul unde s-ar afla acesta. El a fost reținut și este acuyat de ultraj, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în sensul că a sustras pistolul jandarmeriței.

Deși bărbatul a fost prins, arma este încă de negăsit, întrucât tânărul refuză să dea orice declarații în legătură cu aceasta. Un filmuleț cu momentul în care bărbatul pleacă cu arma în busculada creată a devenit viral, iar polițiștii au cerut încă de sâmbătă ajutorul oamenilor pentru a prinde agresorul.

Un vecin de-al agresorului l-a recunoscut în poze și a sunat la 112. Agresorul a fost găsit acasă și a recunoscut că a bătut-o pe jandarmeriță.

Jandarmerița agresată a fost externată ieri și nu a dorit să facă nicio declarație. În ciuda faptului că reprezentanții Jandarmeriei spuneau că femeia este într-o stare foarte gravă, tânăra era foarte vioaie la ieșirea din spital. Doi agresori au fost reținuți și arestați în weekend pentru ultraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *