Ianis Hagi, OUT de la Fiorentina! Conducătorii echipei au publicat lista neagră din această iarnă. O echipă din Serie A se interesează de serviciile mijlocaşului

Clubul Fiorentina intenţionează să îl împrumute mijlocaşul Ianis Hagi la o altă echipă, informează cotidianul italian La Nazione citat de publicaţia Tuttomercatoweb. Conform presei italiene, una dintre echipele interesate de împrumutul lui Ianis Hagi este nou-promovata SPAL.

Sursa amintită notează că directorul general al clubului toscan, Pantaleo Corvino, a întocmit o listă de patru jucători la care vrea să renunţe în această iarnă: „Conducătorul grupării viola vrea să îi împrumute pe Ianis Hagi, Rafik Zekhnini şi Sebastian Cristoforo. Pe lista disponibilizărilor se află şi Maximiliano Olivera”.

În vârstă de 19 ani, Ianis Hagi nu a jucat în niciun meci pentru Fiorentina, în acest sezon. Transferat în vara anului 2016 de la FC Viitorul, pentru două milioane de euro, fiul lui Gheorghe Hagi a strâns 48 de minute în ediţia trecută din Serie A, în două apariţii.

Cota de piaţă a mijlocaşului este de 750.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de.

SURSA: PROSPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *