Iată ce spune mama criminalui de la Săpoca despre crizele de furie ale fiului ei

Mama criminalului de la spitalul Săpoca, a explicat, potrivit observator.tv, în ce mod se manifesta fiul ei când se afla în sevraj. De asemenea, ea a mai dezvăluit și că fiul ei nu se afla pentru prima oară la Săpoca, el fiinhd internat și anul trecut, tot pentru probeleme cu alcoolul.

Bărbatul de 38 de ani suferea de epilepsie, iar uneori, când consuma alcool, suferea de crize violente. În 2018, bărbatul a fost internat la Săpoca, timp de cinci zile, iar tratamentul pe care l-a primit la spital l-a ajutat.

Mama criminalului de la Săpoca, bărbatul care a ucis patru oameni şi a rănit grav alţi nouă, a mai spus că fiul ei avea inclusiv halucinaţii în momentul în care intra în sevraj.

„Se agita, vedea pe el fel şi fel de gângănii, fel şi fel de alea. S-a internat şi a făcut tratament şi nu a mai avut probleme”, a declarat femeia din comuna Săgetea, judeţul Buzău.

Mama criminalului a povestit că, ieri, fiul ei a fost vizitat de fratele lui de la Buzău şi că nimic nu a prevestit tragedia care a urmat la spitalul Săpoca.

” Nu a mai băut după prima internare, de anul trecut.  Acum de curând a avut o plantaţie de pepeni şi s-a luat cu unul, cu altul. S-au împrietenit acolo. S-a cam supărat că nu avea unde să vândă pepenii şi asta i-a provocat boala asta”, a declarat mama criminalului de la Săpoca pentru Observator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *