Iată cu cine a vorbit Luiza la telefon, în repetate rânduri, cu puțin timp înainte să dispară

În dosarul Caracal, ies la iveală noi informații ce adâncesc și mai tare misterul dispariției celor două copile răpite de Gheorghe Dincă și pe care acesta susține că le-a și ucis.

Familia Luizei a aflat că fata ar fi purtat, de mai multe  ori, convirbiri telefonice cu niște rromi din Breza, județul Prahova. Totul s-ar fi petrecut cam în perioada în care ea a dispărut.

Familia Luizei, însă, a reușit să afle singură cu cine a vorbit fata în ziua dispariției și a cerut companiei de telefonie mobilă listingul pentru numărul ei. Dar cererea le-a fost refuzată, deși abonamentul e pe numele mamei, care-l plătește și acum. Și-l va plăti și luna viitoare, până pe 10 noiembrie, când el o să expire. Dar listingul lui, pentru a vedea exact de pe ce numere de telefon a fost sunat în 15 și 19 aprilie, bunicul spune că nu s-a gândit să-l ceară. Deși are tot abonament, la aceeași companie, potrivit libertatea.ro.

Rudele Luizei au aflat de la procurori că printre ultimele apeluri înregistrate pe telefonul fetei ar fi și câteva de pe un număr localizat în Breaza, județul Prahova. Iar anchetatorii au stabilit că erau niște persoane de etnie romă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *